Web design – honlapkészítés

Napjainkban az üzleti sikeresség alapfeltétele az eredményes internetes jelenlét. Nehéz eldönteni, hogy melyik a fontosabb szempont, informatív vagy látványos legyen egy weboldal? Webdizájnnal és internetes marketinggel foglalkozó munkatársaink egyszerre biztosítják a hatékony, ugyanakkor vonzó internetes megjelenést.

Tovább »

Web design – honlapkészítés

Napjainkban az üzleti sikeresség alapfeltétele az eredményes internetes jelenlét. Nehéz eldönteni, hogy melyik a fontosabb szempont, informatív vagy látványos legyen egy weboldal? Webdizájnnal és internetes marketinggel foglalkozó munkatársaink egyszerre biztosítják a hatékony, ugyanakkor vonzó internetes megjelenést.
 

Arculattervezés

A céges arculat kialakítása az alapvető ugyanakkor a leghatásosabb eszköz arra, hogy vállalkozását kiemelje a tömegből. A vizuális kommunikációs elemek közötti harmónia megteremtésével építhet bizalmat, mutathat erőt és érheti el megjelenésével, hogy cégét már az első pillanatban pozitívan ítéljék meg! Munkatársaink egyaránt foglalkoznak klasszikus arculati kézikönyv kialakításával, logótervezéssel, üzleti ajánlatok és brossúrák design-jával, irodák és üzletek belső tereinek...

Tovább »

Arculattervezés

A céges arculat kialakítása az alapvető ugyanakkor a leghatásosabb eszköz arra, hogy vállalkozását kiemelje a tömegből. A vizuális kommunikációs elemek közötti harmónia megteremtésével építhet bizalmat, mutathat erőt és érheti el megjelenésével, hogy cégét már az első pillanatban pozitívan ítéljék meg! Munkatársaink egyaránt foglalkoznak klasszikus arculati kézikönyv kialakításával, logótervezéssel, üzleti ajánlatok és brossúrák design-jával, irodák és üzletek belső tereinek céges imázshoz hangolásával, munkavállalók öltözködésének arculati harmonizálásával.
 

Próbavásárlás

A vásárlók, ügyfelek kegyeiért folytatott versenyben a kiszolgálás minősége, a vevők kezelése az, ami ideális esetben csábíthatja, de akár el is riaszthatja a vásárlókat. A kiszolgálás minőségének objektív mérése azonban nem egyszerű feladat. A vállalkozások vezetői ugyanis puszta jelenlétükkel befolyásolják a dolgozók hozzáállását, ami lehetetlenné teszi, hogy objektíven felmérjék a munkatársak teljesítményét...

Tovább »

Próbavásárlás

A vásárlók, ügyfelek kegyeiért folytatott versenyben a kiszolgálás minősége, a vevők kezelése az, ami ideális esetben csábíthatja, de akár el is riaszthatja a vásárlókat. A kiszolgálás minőségének objektív mérése azonban nem egyszerű feladat. A vállalkozások vezetői ugyanis puszta jelenlétükkel befolyásolják a dolgozók hozzáállását, ami lehetetlenné teszi, hogy objektíven felmérjék a munkatársak teljesítményét. A felmérésre az egyik legjobb és leginkább objektívnek tekinthető módszer a titkos próbavásárlások végzése. A hétköznapi vásárlóként megjelenő próbavásárlók a különböző szituációk széles skálájával tudják tesztelni az alkalmazottakat, kezdve a vásárlókhoz való hozzáállásuktól egészen egy esetleges konfliktushelyzetre történő reagálásig, valamint a törvényi kötelezettségek betartásáig. A vezetők így anélkül kaphatnak képet a beosztottjaik teljesítményéről, hogy jelenlétük a teszt során befolyásolná az alkalmazottak viselkedését. Felmérések bizonyítják, hogy egy átlagos cég vagy vállalkozás esetében a törzsvásárlókon keresztül realizálódik a bevételek több, mint 70%-a, miközben egy új vásárló megszerzése átlagosan hatszor kerül többe, mint egy régi megtartása. Próbavásárlással ellenőrizheti, hogy ügyfelei, vevői mit kapnak a cégétől. A kontrollt saját kezében tartva időben kiküszöbölheti a "vevőriasztó" tényezőket és a felmerülő hibákat saját javára fordíthatja.
 

ONE4U- Referenciák


Ügynökségünk számos jól ismert, a maga területén piacvezető nagyvállalat PR-tanácsadója, de kis- és középvállalkozások is szívesen választanak minket. A One4U PR és Kommunikáció Kft. kiemelt szakterületei a vállalati belső és külső kommunikáció, a fogyasztói termékek és szolgáltatások integrált marketingkommunikációja, illetve az internetes keresőoptimalizálás hatékony növelése.


BUDAPEST.COM
A budapest.com weboldal hosszú éveken keresztül csendesen létezett, ám néhány hónapos munkánknak köszönhetően napjainkban már havonta közel 130.000 ember látogatja a honlapot, akiknek többsége külföldi. Az internetes turisztikai oldal értéke jelentősen megnövekedett, hiszen a hirdető cégek örömmel keresik a megjelenési lehetőségeket, a turisták számára pedig ezáltal egyre több hasznos információ lesz elérhető egyetlen kattintással.

Tovább az oldalra »

DEDRECENCITY.COM
Legújabb fejlesztésünk a debrecencity.com weboldal, amely párhuzamosan a budapesti honlappal az ország keleti régiójának turisztikai látványosságaira igyekszik irányítani a hazai és a külföldi érdeklődők figyelmét. Elképzelésünk szerint az internetes turisztikai kalauz a jelenlegi magyar, angol és német nyelv mellett hamarosan elérhető lesz olasz, orosz és román nyelven. Ezzel a kezdeményezésünkkel igyekszünk támogatni a turizmus mellett a régió különböző szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásait is.

Tovább az oldalra » 

Rólunk
mondták.

Fedora Sándor, a Horizont Informatika Kft. cégvezetője: informatikai cégként megnyugtató megoldás számunkra a One4U magabiztos PR, marketing és kommunikációs szakértelme, amely nagyban segít nekünk a szolgáltatásaink értékesítésében...

Király Sándor, a König Trade Export-Import Kft. cégvezetője: egy igazán jó PR szakember fizetése és annak járulékai nem kis teher egy cég számára, de a One4U nem csak professzionális szakértelmet, hanem kevesebb kiadást is hozott számunkra! ...

Adatvédelem

1. Az adatkezelő neve:

bla vla

Télness Élményolimpia játékszabály


Játssz velünk Télness Élményolimpia játékunkban, és az 5 wellness hétvége egyikének boldog tulajdonosa lehetsz! Gyűjtsd össze mind az 5 pecsétet a részt vevő szállodák egyikében, hogy tiéd lehessen az értékes fődíj!

Fődíj: A Télness Élményolimpia lezárását követően a részt vevő szállodákban 1-1 db, két fő részére szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

A játékban részt vevő szállodák: Danubius Health Spa Resort Sárvár, Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Aqua, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Health Spa Resort Margitsziget

A játék menete:
Vendégeink számára 5, kellemesebbnél kellemesebb próbát találtunk ki. Teljesítse mindet, és pecsételtesse le érkezéskor kapott Élményolimpia kártyáját:

1. Bajnokok reggelije
Válogasson kedvére a bőséges büféreggeli kínálatából, és kóstolja meg a könnyű és egészséges falatokat is az étteremben!
2. Csuromvizes próba
Mártózzon meg a wellness medencében és keresse jelzőtáblánkat!
3. Fitness bajnok
Kora délután jót tesz egy kis mozgás, nézzen be a Premier Fitness klubba, vagy vegyen részt egy csoportos sportfoglalkozáson!
4. Masszázs próba
Lazuljon el egy kényeztető masszázs során, majd kérje a pecsétet a gyógyászati recepción!
5. Élszurkoló próba
Köszönjük, hogy a vendégünk volt, kijelentkezéskor kérjük, ne feledje néhány bátorító szóval buzdítani olimpikonunkat, Kis Gergőt! Kérje élszurkoló könyvünket a recepción!

A lepecsételt élményolimpia kártyáját dobja a recepciós pulton elhelyezett gyűjtődobozba! A valamennyi pecsétet összegyűjtők között sorsoljuk ki a wellness hétvégéket

A játék időtartama: 2011. november 01. – 2012. március 31.

A nyereményt a Danubius Hotels Group sorsolja ki.
A 2 éjszakás wellness pihenés időpontja: 2012. december 20- ig vehető igénybe.

A fődíj sorsolásának időpontja: 2012. április 16.
A résztvevőknek el kell fogadniuk a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.
A nyeremények nem ruházhatók át más személy részére. A nyeremény készpénzre nem váltható be.
A játékban a Danubius Zrt. és Danubius Hotels Nyrt., illetve az Intren Marketingügynökség alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.