Értékesítési támogatás

Értékesítési tevékenységünkkel megoldást kínálunk azon cégeknek, akik nem kívánnak vagy tudnak értékesítési csapatokat létrehozni, így olcsóbb és mérhetőbb lehetőségeket keresnek. A tevékenység előnye, hogy tényleges szerződésekkel realizálható az ügyfélkör bővülése, de a szolgáltatás pozitív "mellékterméke" az is, hogy pusztán a kapcsolatfelvétel által is hallathat magáról a vállalkozás...

Tovább »

Értékesítési támogatás

Értékesítési tevékenységünkkel megoldást kínálunk azon cégeknek, akik nem kívánnak vagy tudnak értékesítési csapatokat létrehozni, így olcsóbb és mérhetőbb lehetőségeket keresnek. A tevékenység előnye, hogy tényleges szerződésekkel realizálható az ügyfélkör bővülése, de a szolgáltatás pozitív "mellékterméke" az is, hogy pusztán a kapcsolatfelvétel által is hallathat magáról a vállalkozás. Jelenlegi és leendő ügyfeleit megkeresve az eladás mellett igény szerint információt gyűjtünk a legújabb fogyasztói igényekről. Kérdőívek alkalmazásával, mutatószámokkal alátámasztott elégedettségi vizsgálatokat végzünk. Támogatást tudunk nyújtani az online, telefonos és személyes csatornákon keresztül történő értékesítésben. Értékesítést támogató marketing kampányok szervezését és lebonyolítását önállóan vagy az Önök vállalati irányítása mellett is tudjuk vállalni.
 

Rendezvényszervezés

Legyen szó belső vagy külső kommunikációhoz kapcsolódó konferenciáról, díjátadó ünnepségről, termékkommunikációról, roadshow-ról vagy márkaeseményről, a sikeres rendezvényhez nem elég az ideális helyszín és az érdekes program. Rengeteg munkát, odafigyelést és látszólag véget nem érő egyeztetést igényel...

Tovább »

Rendezvényszervezés

Legyen szó belső vagy külső kommunikációhoz kapcsolódó konferenciáról, díjátadó ünnepségről, termékkommunikációról, roadshow-ról vagy márkaeseményről, a sikeres rendezvényhez nem elég az ideális helyszín és az érdekes program. Rengeteg munkát, odafigyelést és látszólag véget nem érő egyeztetést igényel, amely során támogatjuk ügyfeleinket az előkészületektől és a hiteles koncepció kidolgozásától egészen az eseményt támogató stratégiai kommunikációs terv elkészítésén át a rendezvény levezetéséig és értékeléséig. Kézben tartjuk az összes kapcsolódó elemet és tevékenységet, mindvégig szem előtt tartva a márkaimázs, az üzenet és a célközönség sajátosságait...
 

Belső kommunikációs tevékenységünk

Napjainkban egyre több cég ismeri fel, hogy a belső kommunikáció legalább annyira fontos, mint a külső kommunikáció. Hiszen hogyan is várható el egy munkavállalótól, hogy azonosulni tudjon a vállalati célkitűzésekkel, ha nem is ismeri azokat? A sokak által már alkalmazott intranet mellett munkavállalói körben közkedveltek a nyomtatott és elektronikus formában elérhető vállalati belső újságok. Valamint egyre népszerűbbek a munkavállalói motiváció növelését jelentősen szolgáló ...

Tovább »

Belső kommunikációs tevékenységünk

Napjainkban egyre több cég ismeri fel, hogy a belső kommunikáció legalább annyira fontos, mint a külső kommunikáció. Hiszen hogyan is várható el egy munkavállalótól, hogy azonosulni tudjon a vállalati célkitűzésekkel, ha nem is ismeri azokat? A sokak által már alkalmazott intranet mellett munkavállalói körben közkedveltek a nyomtatott és elektronikus formában elérhető vállalati belső újságok. Valamint egyre népszerűbbek a munkavállalói motiváció növelését jelentősen szolgáló vállalati kommunikációs napok is, ahol a felső vezetés közvetlen módon ismertetheti az elért eredményeket, vázolhatja a jövő évi célkitűzéseket, vagy felhívhatja a figyelmet a fejlesztésre szoruló területeket illetően. Mindezek szervezésében, működtetésében, folyamatos tartalommal való ellátásában több éves tapasztalattal rendelkezünk.
 

ONE4U- Kapcsolat


One4U PR és Kommunikáció Kft.

4034 Debrecen, Radán Balázs utca 1/A

Győrösi Pál László

Ügyvezető/General Manager

Tel.: +36 30 2236-732

e-mail: pal.gyorosi@one4u.hu 
Adatvédelem

1. Az adatkezelő neve:

bla vla

Télness Élményolimpia játékszabály


Játssz velünk Télness Élményolimpia játékunkban, és az 5 wellness hétvége egyikének boldog tulajdonosa lehetsz! Gyűjtsd össze mind az 5 pecsétet a részt vevő szállodák egyikében, hogy tiéd lehessen az értékes fődíj!

Fődíj: A Télness Élményolimpia lezárását követően a részt vevő szállodákban 1-1 db, két fő részére szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

A játékban részt vevő szállodák: Danubius Health Spa Resort Sárvár, Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Aqua, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Health Spa Resort Margitsziget

A játék menete:
Vendégeink számára 5, kellemesebbnél kellemesebb próbát találtunk ki. Teljesítse mindet, és pecsételtesse le érkezéskor kapott Élményolimpia kártyáját:

1. Bajnokok reggelije
Válogasson kedvére a bőséges büféreggeli kínálatából, és kóstolja meg a könnyű és egészséges falatokat is az étteremben!
2. Csuromvizes próba
Mártózzon meg a wellness medencében és keresse jelzőtáblánkat!
3. Fitness bajnok
Kora délután jót tesz egy kis mozgás, nézzen be a Premier Fitness klubba, vagy vegyen részt egy csoportos sportfoglalkozáson!
4. Masszázs próba
Lazuljon el egy kényeztető masszázs során, majd kérje a pecsétet a gyógyászati recepción!
5. Élszurkoló próba
Köszönjük, hogy a vendégünk volt, kijelentkezéskor kérjük, ne feledje néhány bátorító szóval buzdítani olimpikonunkat, Kis Gergőt! Kérje élszurkoló könyvünket a recepción!

A lepecsételt élményolimpia kártyáját dobja a recepciós pulton elhelyezett gyűjtődobozba! A valamennyi pecsétet összegyűjtők között sorsoljuk ki a wellness hétvégéket

A játék időtartama: 2011. november 01. – 2012. március 31.

A nyereményt a Danubius Hotels Group sorsolja ki.
A 2 éjszakás wellness pihenés időpontja: 2012. december 20- ig vehető igénybe.

A fődíj sorsolásának időpontja: 2012. április 16.
A résztvevőknek el kell fogadniuk a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.
A nyeremények nem ruházhatók át más személy részére. A nyeremény készpénzre nem váltható be.
A játékban a Danubius Zrt. és Danubius Hotels Nyrt., illetve az Intren Marketingügynökség alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.