PR és marketing tevékenység

Kommunikációs szakértőink folyamatosan figyelik, elemzik, alakítják és védelmezik ügyfeleink jó hírnevét. Megírjuk a PR cikkeket, megfogalmazzuk a közleményeket, közérthetővé tesszük a szakmai információkat. A precíz tájékoztatás nagyon hatásos marketing eszköz lehet. Ügyfeleink számára a proaktivitás fontosságát hangsúlyozzuk, hogy merjenek elébe menni a kihívásoknak, keressék ők azokat a lehetőségeket, amelyekkel felhívhatják magukra vevőik figyelmét...

Tovább »

PR és marketing tevékenység

Kommunikációs szakértőink folyamatosan figyelik, elemzik, alakítják és védelmezik ügyfeleink jó hírnevét. Megírjuk a PR cikkeket, megfogalmazzuk a közleményeket, közérthetővé tesszük a szakmai információkat. A precíz tájékoztatás nagyon hatásos marketing eszköz lehet. Ügyfeleink számára a proaktivitás fontosságát hangsúlyozzuk, hogy merjenek elébe menni a kihívásoknak, keressék ők azokat a lehetőségeket, amelyekkel felhívhatják magukra vevőik figyelmét. Egy-egy termékhez számtalan további új pluszszolgáltatás kapcsolható, melyeknek köszönhetően jelentősen növekedhet az értékesítés. Fogyasztói kampányaink révén teljessé válhat egy termék vagy szolgáltatás piaci ismertsége. A lehetőségek száma korlátlan, de mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbbet.
 

Issue menedzsment

Az issue management gyakorlati felfogásában azokra a témákra koncentrál, amelyekre nincsen egyértelmű megoldás, mégis komoly közérdeklődésre tart számot. A kulcs itt az issue irányításán van, mely adott esetben jövedelmet is jelenthet a téma fókuszában álló szervezet számára. Vagyis ha egy vállalat magatartása az előnytelen helyzetében logikus érvekkel felvértezve következetes marad a nyilvánosság előtt, akár előnyére is fordíthatja az adott szituációt...

Tovább »

Issue menedzsment

Az issue management gyakorlati felfogásában azokra a témákra koncentrál, amelyekre nincsen egyértelmű megoldás, mégis komoly közérdeklődésre tart számot. A kulcs itt az issue irányításán van, mely adott esetben jövedelmet is jelenthet a téma fókuszában álló szervezet számára. Vagyis ha egy vállalat magatartása az előnytelen helyzetében logikus érvekkel felvértezve következetes marad a nyilvánosság előtt, akár előnyére is fordíthatja az adott szituációt, mely a hírnév pozitív alakulásán túl gazdasági előnyöket is járhat. Fontos eleme az issue management gyakorlatának, hogy ne gondolkodjunk dogmatikusan, a választott kommunikációs stratégia folyamatos monitoringozásával kövessük figyelemmel lépéseink hatékonyságát, és ha szükséges, tudjunk időben változtatni azon.
 

Hírlevelek

Gyakori probléma hírlevél-kampányok, aktivitások kapcsán, hogy a rendelkezésre álló címlista hézagos, nem megfelelő, és nincs belső kapacitás ennek kezelésére. Vagy, hogy a hírlevél kapcsán nem tudjuk, hogy pontosan kiket sikerült eléri vele, és főleg, hogy kiket érdekelt annyira, hogy máskor is szívesen fogadnának tőlünk hasonló hírlevelet. A One4U PR és Kommunikáció Kft. ebben a munkafolyamatban is tud szakmai támogatást nyújtani...

Tovább »

Hírlevelek

Gyakori probléma hírlevél-kampányok, aktivitások kapcsán, hogy a rendelkezésre álló címlista hézagos, nem megfelelő, és nincs belső kapacitás ennek kezelésére. Vagy, hogy a hírlevél kapcsán nem tudjuk, hogy pontosan kiket sikerült eléri vele, és főleg, hogy kiket érdekelt annyira, hogy máskor is szívesen fogadnának tőlünk hasonló hírlevelet. A One4U PR és Kommunikáció Kft. ebben a munkafolyamatban is tud szakmai támogatást nyújtani. Vállaljuk a hírlevél szöveges és grafikai tartalmának elkészítését, az e-mail címlistájuk folyamatos frissítését és bővítését. Rövid megkérdezések segítségével egyrészt ellenőrizzük a címzettek elégedettségét, másrészt utánajárunk, milyen információkra lennének még kíváncsiak az Önök cégével kapcsolatban.
 

ONE4U- Híreink


Adatvédelem

1. Az adatkezelő neve:

bla vla

Télness Élményolimpia játékszabály


Játssz velünk Télness Élményolimpia játékunkban, és az 5 wellness hétvége egyikének boldog tulajdonosa lehetsz! Gyűjtsd össze mind az 5 pecsétet a részt vevő szállodák egyikében, hogy tiéd lehessen az értékes fődíj!

Fődíj: A Télness Élményolimpia lezárását követően a részt vevő szállodákban 1-1 db, két fő részére szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

A játékban részt vevő szállodák: Danubius Health Spa Resort Sárvár, Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Aqua, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Health Spa Resort Margitsziget

A játék menete:
Vendégeink számára 5, kellemesebbnél kellemesebb próbát találtunk ki. Teljesítse mindet, és pecsételtesse le érkezéskor kapott Élményolimpia kártyáját:

1. Bajnokok reggelije
Válogasson kedvére a bőséges büféreggeli kínálatából, és kóstolja meg a könnyű és egészséges falatokat is az étteremben!
2. Csuromvizes próba
Mártózzon meg a wellness medencében és keresse jelzőtáblánkat!
3. Fitness bajnok
Kora délután jót tesz egy kis mozgás, nézzen be a Premier Fitness klubba, vagy vegyen részt egy csoportos sportfoglalkozáson!
4. Masszázs próba
Lazuljon el egy kényeztető masszázs során, majd kérje a pecsétet a gyógyászati recepción!
5. Élszurkoló próba
Köszönjük, hogy a vendégünk volt, kijelentkezéskor kérjük, ne feledje néhány bátorító szóval buzdítani olimpikonunkat, Kis Gergőt! Kérje élszurkoló könyvünket a recepción!

A lepecsételt élményolimpia kártyáját dobja a recepciós pulton elhelyezett gyűjtődobozba! A valamennyi pecsétet összegyűjtők között sorsoljuk ki a wellness hétvégéket

A játék időtartama: 2011. november 01. – 2012. március 31.

A nyereményt a Danubius Hotels Group sorsolja ki.
A 2 éjszakás wellness pihenés időpontja: 2012. december 20- ig vehető igénybe.

A fődíj sorsolásának időpontja: 2012. április 16.
A résztvevőknek el kell fogadniuk a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.
A nyeremények nem ruházhatók át más személy részére. A nyeremény készpénzre nem váltható be.
A játékban a Danubius Zrt. és Danubius Hotels Nyrt., illetve az Intren Marketingügynökség alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.